KORREKTUR

5 GODE GRUNDE TIL AT FÅ LÆST KORREKTUR AF DIN TEKST:

 • Du fremstår professionel.

 • Læseoplevelsen forbedres.

 • Din tekst bliver nemmere at forstå.

 • Budskabet bliver tydeligere.

 • Din tekst bliver mere flydende.

Typing
Hvid.png

Den sjove:

Skal vi spise farmor? (Forkert) 

Skal vi spise, farmor? (Korrekt)

En generel misforståelse:

Jeg løb en kilomet. (Forkert)

Jeg løb en kilometer.(Korrekt)

SÅDAN LÆSER VI KORREKTUR

Når vi læser korrektur, sørger vi for, at alt bliver gennemgået og rettet - vi udfører en fuld korrektur. Stavemåder følger nyeste udgave af Retskrivningsordbogen, samtidig med at vi overholder gældende regler for tegnsætning jf. Dansk Sprognævn.

Vi benytter det traditionelle grammatiske komma, da det gør indholdet lettere at forstå. Desuden er det de færreste, der kender det nye komma, og mange tror bare, at man har sjusket og udeladt en masse kommaer.

Ved korrekturlæsning fokuserer vi på følgende: 

 • Stavefejl

 • Tegnsætning

 • Tastefejl 

 • Grammatiske fejl

 • Længden af sætningerne

 • Andre fejl.

Læs mere om korrekturlæsning her.

KORREKTURLÆSNING GIVER DIN TEKST ET LØFT

Korrektur er en gennemlæsning af din tekst inden endelig udgivelse, der løfter kvaliteten og forbedrer læseoplevelsen. En korrekturlæser er den, der finpudser din tekst. Det handler nemlig om at levere en korrekt tekst, hvor der ikke opstår misforståelser mellem afsenderen og modtageren. 

Korrektur af din tekst vil gøre den mere flydende. Et knudret sprog og kommafejl kan give teksten en helt anden betydning eller gøre den svær at læse.

Vi sørger for, at din tekst fremstår professionel – vi løfter den til et højere niveau.

tastatur
Notebook & Pad

VI TILBYDER KORREKTURLÆSNING AF ALLE TEKSTER

Olingo tilbyder korrekturlæsning til virksomheder, offentlige myndigheder såvel som private. 

Vi udfører bl.a. korrekturlæsning af:

 • Studieopgaver, afhandlinger, ansøgninger eller dit CV

 • Online markedsføring, herunder hjemmesider, blogindlæg, nyhedsbreve, Facebook-sider og Facebook-opdateringer

 • Præsentationer, tryksager, breve og andre opgaver.

Hos Olingo er du en betydelig kunde, uanset hvilken type opgave du skal have læst korrektur på.

KORREKTURLÆSNING AF HJEMMESIDER

Vil du fremstå professionel og skabe tillid hos dine kunder? Få foretaget korrekturlæsning af din hjemmeside, og styrk dit salg.

Vi har læst korrektur på mange hjemmesider, og vi sørger for, at retskrivning, grammatik og tegnsætning er korrekt, samt at der er konsistens imellem de forskellige sider.

Omtrent 90 % af Danmarks virksomheder har en hjemmeside – tøjbutikker, rejseselskaber, teleselskaber osv. Uanset om det er som privatperson eller firma, søger vi de fleste informationer via internettet, når vi skal købe et produkt. Det er derfor en vigtig faktor, at firmaets tekster fremstår uden fejl og med et tydeligt budskab, således at vi vil købe deres produkter. En fejlfri tekst skaber tillid og tryghed, og som firma fremstår du troværdig og professionel - du opnår dermed en større chance for, at kunden vælger dig. En hjemmeside med stavefejl og knudrede sætninger mister troværdigheden, fremstår uprofessionel, og man kan miste potentielle kunder. 

Smykker web design

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT KORREKTURLÆSE DIN TEKST ?

Du hører fra os inden for 24 timer.

HVORDAN GØR VI?

Hos Olingo vælger vi den løsning, der passer bedst til dig. Du kan sende teksten til os i et Word-dokument eller via upload til Google Docs, Dropbox eller WeTransfer.

Skal du have foretaget korrektur af hjemmesider, kan vi selv kopiere teksten fra hjemmesiden og lægge den over i et Word-dokument. På den måde vil rettelserne være synlige for dig. Vi kan også rette direkte i systemet, hvis du f.eks. bruger WordPress, Wix eller andet. Dette kræver dog en adgangskode til systemet.

Olingo giver 100 % tilfredshedsgaranti. En opgave afsluttes ikke, før kunden er tilfreds. Det er således uden beregning, hvis der er behov for yderligere dialog om teksten.

Alle opgaver håndteres i fuld fortrolighed. Hvis det er nødvendigt, underskriver vi gerne en erklæring om tavshedspligt.

VIL DU STYRKE DIT SALG?