TRANSSKRIBERING

SKAB OVERBLIK OG OVERSKUELIGHED MED TRANSSKRIBERING

Hos Olingo kan vi hjælpe dig med at overføre dine video- eller lydoptagelser til tekst. En tekst giver et større overblik og gør det nemt og overskueligt at finde frem til vigtige detaljer eller informationer. 

Vi udfører transskribering af interviews, breve, oplæg eller andet. 

 

Vi har mange års erfaring i transskribering og retskrivning - skrivehastigheden er dermed høj, samtidig med at kvaliteten er i top.

Typing
Hvid.png
Laptop og notebook

TRANSSKRIBERING AF OPTAGELSER

Transskribering af optagelser kan være tidskrævende, så lad Olingo transskribere dine optagelser, så du kan bruge din tid på andre opgaver.

Har du specifikke guidelines til transskribering, som du ønsker, vi skal følge, gør vi selvfølgelig det. Det kan være ønsker om angivelse af tid – hvor en sætning starter og slutter, koder for overlappende tale, slang, støj eller andet. 

Det er en fordel, hvis lydkvaliteten af optagelsen er god, stemmerne er tydelige, og der er minimal baggrundsstøj. 

Har du alligevel en optagelse af dårlig kvalitet, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Hos Olingo gør vi alt for at finde en løsning, så vi kan hjælpe vores kunder på bedste vis. 

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT TRANSSKRIBERE DINE OPTAGELSER?

Du hører fra os inden for 24 timer.

DET ER NEMT AT OVERLADE TRANSSKRIBERING TIL OS

Hos Olingo vælger vi den løsning, der passer bedst til dig. Du kan sende optagelsen til os på e-mail, uploades til Google Docs, Dropbox eller WeTransfer. 

Vi informerer dig altid om forventet leveringstidspunkt, men såfremt du har en deadline, sørger vi selvfølgelig for at overholde den. Dog skal opgaven være os i hænde senest 48 timer før deadline.

Herefter går vi i gang med transskriberingen. Når optagelsen er skrevet færdig, lyttes den igennem, og der bliver læst korrektur for at sikre et fejlfrit udskrift. Derefter sender vi teksten til dig i et word-dokument - nemmere kan det ikke blive.